Verhuisservice Het Gooi

Maakt het u gemakkelijk

Verhuisservice Het Gooi

 

Woningontruiming, gedeeltelijk of geheel

Het geheel of gedeeltelijk ontruimen of verhuizen van de inboedel van een woning. Wij kunnen ook de (overgebleven) inboedel tijdelijk voor u opslaan of desgewenst in goed overleg van u overnemen. 

 

Huur-of koopwoning verhuur/verkoop klaar maken

Verwijderen van vloerbedekking/laminaat/zeil etc. Dichten van gaatjes in wanden en plafonds, kleine herstelwerkzaamheden. Bezemschoon opleveren van uw woning altijd binnen de gestelde termijn. U heeft er geen omkijken naar.

*Mits er geen grote herstelwerkzaamheden zijn.

 

Behangen/schilderen

Ook voor het verwijderen van behang en (opnieuw) behangen en schilderen kunt u bij ons terecht. Wij werken met vaste prijzen, dus niet met een uurtarief. Hierdoor weet u gelijk wat het u gaat kosten.


 

Uitvoeren kleine kluswerkzaamheden

 

Indien er in de woning kleine herstelwerkzaamheden zijn kunnen wij deze ook voor u (laten) uitvoeren. U kan hierbij denken aan het dichten van gaatjes in plafond en muren, het verwijderen van vloerbedekking, laminaat of zeil. Maar ook is het mogelijk om schilderwerk te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een offerte op maat voor aanvragen.


Schoonmaakservice

 

Na het gedeeltelijk ontruimen van een woning kan het fijn zijn om even flink de bezem erdoor heen te halen. Ook is het mogelijk om uw nieuwe woning vooraf te laten schoonmaken. Deze werkzaamheden besteden wij uit aan onze vaste partner ‘Schoonmaakbedrijf Sabrina Helderman’. Hiervoor gelden aparte tarieven.


Hulp bij administratie

Heeft u hulp nodig bij het doorgeven van uw nieuwe adres bij de diverse instanties en organisaties. Wij nemen dit graag voor u uit handen. U ontvangt van ons een overzicht van de doorgegeven mutaties. Tevens is het mogelijk om met een medewerker van ons uw overige administratieve wensen te bespreken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

•         hulp bij het beëindigen van lidmaatschappen e.d.

•         doorgeven van meterstanden

•         ordenen van de administratie

Ook zijn er mogelijkheden om u in de toekomst te blijven ondersteunen op administratief gebied. 


 

Gerechtelijke ontruiming 

 

Verhuisservice Het Gooi is ook inzetbaar voor verhuizingen in opdracht van een gerechtsdeurwaarder.  Deze werkzaamheden zullen afhankelijk van de opdracht van de eiser worden uitgevoerd.  Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te laten slaan. Hiervoor wordt een termijn afgesproken. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin de opdracht wordt uitgevoerd. Wordt binnen deze termijn niet voldaan aan de vastgestelde kosten, wordt de inboedel verkocht om zo de gemaakte vervoers- en opslagkosten te dekken.

Al het materiaal is hiervoor aanwezig.


Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06-42010534