Verhuisservice Het Gooi

Maakt het u gemakkelijk

Verhuisservice Het Gooi

 

Verhuizen naar een zorginstelling

 

Verhuisd een familielid of vriend/vriendin naar een zorginstelling, dan valt er vaak veel te regelen. Het leven thuis wordt verruild voor een leven in een zorginstelling. Men hoopt dat diegene daar nog een lang en gelukkig leven zal hebben. Zodra er een kamer of appartement vrijkomt, moet er vaak snel verhuisd worden. Verhuisservice Het Gooi kan hierbij een grote steun zijn.

Ook kunnen wij u bijstaan bij het weer leeghalen van een appartement of kamer. De afspraak binnen een zorginstelling is dat de kamer(s) in enkele dagen tot een week ontruimt moet(en) zijn. Zeker in het geval van overlijden kan dit problemen opleveren. Dit zijn vaak net de kostbare dagen die men met familie en/of vrienden doorbrengt om te rouwen en de plechtigheid te regelen. Het laatste waar men op zit te wachten is de druk om ook nog tijd en energie te steken in het ontruimen van de kamer(s). Dit is vaak een onmogelijke taak voor de nabestaanden. Wij kunnen de woning voor u ontruimen en indien wenselijk de inboedel opslaan, zodat u later alles rustig kunt uitzoeken.

Verhuisservice Het Gooi heeft mede door hun ruime ervaring in de zorgwereld de kennis om een verhuizing naar een appartement/kamer in een verzorgings- of verpleeghuis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06-42010534